Традиционални лебови

Бел леб

Традиционалниот бел леб во форма на векна, направен од фино пченично брашно за сечиј вкус.

Селски леб

Вкусот на нашето поднебје сплотен во едно селско лепче.

Домашен леб

За љубителите на екстра крцкава кора, домашниот леб е прав избор.

Чиабата

Чиабата позната како италијанско лепче.

Сусамка

Секое топче од сусамката е посебно изработено од рацете на нашите врвни пекари.

Викенд сечен леб

За сите љубители на традиционалниот леб кои го живеат брзото темпо на денешното време.

Мини леб

Мини векна пченичен леб за големо уживање на малите и големи гурмани.