Бел леб

Бел леб


Традиционалниот бел леб во форма на векна, направен од фино пченично брашно за сечиј вкус. Меката средина и крцкавата кора е препознатлива на нашиот пазар со години наназад. Основниот производ на секоја една фурна е традиционалната векна леб со кора што сјае и мирис што отварa апетит во секое време.