Специјални лебови

'Ржан леб

За оние кои уживаат во традиционалниот вкус на лебот, а сепак внимаваат и на здравата исхрана.

Интегрален леб

Интегралното пченично брашно кое се користи за производство на овој леб допринесува до неговото високо количество на влакна и целулоза.

Биолошки

Одличната комбинација на одбрано пченично брашно и мелени интегрални трици го прават овој леб богат со целулоза и хранливи влакна кои ја подобруваат дигестијата и ја спречуваат надуеноста во стомакот.