Интегрален леб

Интегрален леб


Интегралното пченично брашно кое се користи за производство на овој леб допринесува до неговото високо количество на влакна и целулоза. Препознатлив е по својот посебен мирис што може да се осети само кај интегралните брашна. Доколку сте поборник за здрава храна, овој леб е задолжителен за вас. Ќе го препознаете по светкавата кафена кора и полна, мека средина-исечен на кришки и спремен за конзумирање по ваша желба.