Premium Diet

100% 'ржан леб   

Направен е од 100% интегрално 'ржано брашно, без додаток на вештачки бои или конзерванси.

ХРОНО ЛЕБ без квасец  

Во својот состав содржи исклучиво интегрално 'ржано и хељдино брашно, без квасец, адитиви, емулгатори и бои.