Пецива

Лајбици   

Секогаш свежи и меки “како душа” лајбиците ќе го претворат секој сендвич во недоливо вкусен оброк.

Хот дог   

Познатиот сендвич со виршла или така наречениот хот дог има посебни барања кога станува збор за лепчето.

Мала лепиња  

Лепињата е посебно карактеристично лепче на нашето поднебје.

Лиснати кифлички

Ниедна слава, именден, роденден или прослава не може да помине без вкусни кифлички на трпезата.

Голема лепиња

Лепињата е посебно карактеристично лепче на нашето поднебје.

Ѓеврек

Ништо не може да го замени познатиот доручек составен од ѓеврек и јогурт.

Прав ѓеврек

Ништо не може да го замени познатиот доручек составен од ѓеврек и јогурт.