Лајбици   

Лајбици   


Секогаш свежи и меки “како душа” лајбиците ќе го претворат секој сендвич во недоливо вкусен оброк. Одлични се за сендвичи по дома или на излет, хамбургери кога подготвувате скара со пријателите, мини тост за вкусна детска вечера и уште безброј други опции. Не е ни чудо што токму овие лајбици ни се еден од најбараните производи.