Хот дог   

Хот дог   


Познатиот сендвич со виршла или така наречениот хот дог има посебни барања кога станува збор за лепчето. Тоа мора да е долгнавесто, доволно дебело за да може да се пресече на средина и во исто време да биде вкусно и меко. Сите овие услови ги исполнивме и ги произведовме хот дог лепчињата за да ви овозможиме лесно достапен, а превкусен хот дог кога и да ви се пријаде.