Ѓеврек

Ѓеврек


Ништо не може да го замени познатиот доручек составен од ѓеврек и јогурт. Дали сме на брзање, во движење или релаксирано уживаме во појадокот, ѓевречето во комбинација со јогурт е еден од најчестите избори за доручек кај нас.