Биолошки

Биолошки


Одличната комбинација на одбрано пченично брашно и мелени интегрални трици го прават овој леб богат со целулоза и хранливи влакна кои ја подобруваат дигестијата и ја спречуваат надуеноста во стомакот. Овој леб е погоден за поборниците на здрава храна кои не сакаат да се откажат од пченичниот леб.