Бел леб сечен на кришки

Бел леб сечен на кришки


За сите љубители на традиционалниот леб кои го живеат брзото темпо на денешното време. Совршено исечен на тенки кришки и погоден за целото семејство. Тенките кришки лесно се претвараат во вкусни сендвичи, топли тостови или како додаток на секојдневниот ручек.