Домашен леб

Домашен леб


За љубителите на екстра крцкава кора, домашниот леб е прав избор. Поради начинот на пакување на домашниот леб- во хартиена кеса, кората е покрцкава, а свежината на лебот е непроменета. Идеален е како додаток на секоја трпеза и одговара со сите традиционално подготвени јадења.