Сусамка

Сусамка


Секое топче од сусамката е посебно изработено од рацете на нашите врвни пекари. Посипано со многу сусам, сусамката не само што има интересен изглед, туку нуди и прекрасно уживање во неговиот вкус. Разиграјте ја трпезата со овој интересн цвет кој е уживање за очи и душа.