Викенд сечен леб

Викенд сечен леб


За сите љубители на традиционалниот леб кои го живеат брзото темпо на денешното време. Совршено исечен на тенки кришки и погоден за целото семејство. Затоа што намачканата кришка леб е секогаш добра идеја.